Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Veilig betalen op www.expodisplayservice.be met SSL certificaat

Expo Display Service maakt gebruik van een SSL-certificaat zodat je op een veilige manier kunt inloggen, registreren en betalen. SSL-certificaten zijn de standaard voor een beveiligingsprotocol waarmee persoonlijke gegevens of creditcard gegevens veilig via het internet verstuurd kunnen worden en de privacy gegarandeerd blijft. 

Je privacy is gegarandeerd

Dit kan omdat de persoonlijke gegevens gecodeerd naar de server van onze website worden gestuurd. Standaard beginnen veilige webpagina's waarvoor een SSL-verbinding moet worden gemaakt met https in plaats van http. Bij www.expodisplayservice.be kun je tijdens het invullen van je gegevens, de verzendwijze, de betaalwijze en het bevestigen van de order, de betalingsvooruitgang zien. Op deze manier kun je de vorige stappen steeds inzien en/of wijzigen. Zo hou je tijdens het bestelproces altijd overzicht. 

Bij Expo Display Service kun je de volgende betaalmethoden gebruiken:

    

  • iDEAL
  • Mistercash
  • MasterCard
  • Visa
  • Paypal

iDEAL

Met iDEAL reken af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank (die ook beveiligd wordt door jouw eigen bank). Het grote voordeel van iDeal-betalingen is dat ze direct bij ons zichtbaar zijn waardoor wij in staat zijn om je bestelling meteen klaar te maken.

Creditcard

Wij accepteren Mastercard en Visa. Ook deze transacties worden wordt veilig verwerkt. De gegevens worden gecodeerd verzonden dankzij onze beveiligde SSL-systemen. Kies bij betaling voor Mastercard of Visa, vul het creditcardnummer, de vervaldatum en CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de creditcard. De gegevens worden vervolgens naar de creditcard maatschappij gestuurd. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover een bericht. In veel gevallen ontvang je eens per maand een rekening van de creditcard maatschappij met daarop alle aankopen. Deze worden dan eveneens door de creditcard maatschappij eens per maand geïncasseerd.

Bankoverschrijving (vooraf)

Je kunt aangeven dat je het verschuldigde bedrag per bank/giro wilt overboeken. Dit heeft wel als nadeel dat het iets langer duurt voordat je betaling bij ons binnen is en zichtbaar is. Bovendien zijn we genoodzaakt voor deze service €2,50 te berekenen. Na ontvangst van de betaling zullen we meteen je bestelling verzenden. Hebben we na 14 dagen nog geen betaling ontvangen dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Paypal

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat je financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. PayPal werkt met de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om je informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt. Om met Paypal te kunnen betalen moet je eerst je creditcard of bankrekening aan een PayPal-rekening koppelen. Heb je dit één keer gedaan dan kun je eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op je PayPal-rekening en je betaling te bevestigen. Daarbij zijn je financiële gegevens voor ons en anderen onzichtbaar.

Heb je vragen? Bel ons!

Als je vragen hebt of problemen ondervind bij het betalen dan kun je ons van maandag t/m/ vrijdag tijdens kantooruren natuurlijk altijd bellen. Onze nummers vind je hier. We helpen je graag!

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden