Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Standbouw service (opbouwen beursstands)

Modulaire standbouw door ons eigen serviceteam

Onze beursstands en beurswanden zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk door je zelf of door één van je medewerkers zijn op te bouwen en af te bouwen. Toch kan het zijn dat je dit opbouwen en afbouwen liever uitbesteed aan een professioneel standbouwbedrijf. Jij kunt je dan volledig concentreren op deelname aan een beurs of ander evenement. 

Het is goed om te weten dat wij een eigen team aan ervaren standbouwers voor je hebben klaarstaan. Zij regelen niet alleen de logistiek van je beursstand of beurswand maar zorgen ook voor een professionele opbouw op de gewenste (beurs) locatie en op het gewenste tijdstip.

Zo ben je verzekerd van een perfect eindresultaat en start je het evenement zonder zorgen.

Je stand perfect opgebouwd in binnen- en buitenland

Het opbouwen en afbouwen van een beursstand doen we niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen. Zelfs wereldwijd. Expo Display Service maakt deel uit van de Insta Worldwide Group. Naast onze eigen vestigingen in Europa hebben wij ook vestigingen in de USA, Dubai en India. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan partners waardoor wij je in de meeste landen deze standbouw service kunnen bieden. 

Regels en voorschriften van de beurslocaties 

De regels en veiligheidsvoorschriften voor het opbouwen van stands zijn behoorlijk aangescherpt. Onze medewerkers hebben kennis en ervaring met deze (veiligheids)voorschriften. Zo dragen zij altijd veiligheidsschoenen en (waar dit vereist is) een beschermingshelm. Ook kunnen zij op verzoek van de organisatie de benodigde brandveiligheidcertificaten van de standsystemen en presentatiewanden tonen. 

Opslag en projectmanagement 

Behalve het opbouwen en afbouwen van de stand kunnen we de stand natuurlijk ook voor je opslaan. Daarnaast kunnen we je ook helpen met de benodigde (internationale) beurspapieren en het aanvragen van de facilitaire voorzieningen. Zo kunnen wij jou ontzorgen en wordt jouw beurs of event een succes!

De voordelen van onze standbouw service op een rij:

  • We beschikken over een eigen ervaren standbouw team
  • Opbouwen in heel Europa en wereldwijd dankzij ons netwerk
  • Materiaal blijft in topconditie en up-to-date
  • Opslag van de beursstand is ook mogelijk
  • Ook de logistiek en projectmanagement kunnen wij uit handen nemen
  • Scherpe en concurrerende prijzen

Meer weten over onze standbouw service?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wil je weten wat de kosten zijn van onze standbouw service voor jouw stand of project? Vraag dan om een vrijblijvende prijsopgave. Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden