Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Ontwerp aanleveren

Expo Display Service beschikt over eigen vormgevers die het ontwerp voor u kunnen maken, of u kunnen adviseren als het gaat om het ontwerp, het aanleveren van de bestanden of de benodigde resolutie. Wij adviseren om eerst onze aanleverspecificaties (PDF) door te nemen voordat u uw bestanden en lay-outs gaat uploaden. 

Onze voorkeur gaat uit naar High Resolution PDF files. Als dat nodig is kunnen wij ook andere formaten bewerken of omzetten om deze klaar te maken voor productie. De productie start nadat de bestanden door ons zijn goedgekeurd. Als het nodig is aanpassingen te doen zullen wij u hierover vooraf een prijsopgave doen.

Vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Tevens zijn er ontwerp templates beschikbaar. Wilt u een template ontvangen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)55 323 8555 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) en vraag naar Eddy Schilder of Martijn Prins.

Onze uploadmodule voor aanleveren van bestanden

Hieronder vind u een upload module waarmee u (grote) bestanden kunt oploaden. Vermeld daarbij altijd uw gegevens en uw ordernummer (job number) zodat we er snel mee aan de slag kunnen.

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden