Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Onze grafisch ontwerpers gaan graag voor uw beursstand aan de slagEigen ontwerp studio

Het ontwerp en design van je beursstand of presentatiewand bepaalt voor een groot deel het resultaat van je beursdeelname of presentatie. Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan. Een ontwerp maken dat én de aandacht trekt, én in enkele seconden jouw boodschap overbrengt  is daarbij ons uitgangspunt.

Je
 wensen en eisen worden met behulp van CAD en 3D render-software door onze designers vertaald in een 3D presentatie ontwerp. Deze vormt de basis van de verdere verfijningen en aanpassingen op weg naar de beste stand of presentatiewand.

Zo garanderen we je een perfecte beursstand of presentatiewand

Als je ons accoord hebt gegeven op het ontwerp dan gaan onze DTP-ers aan de slag met de digitale bestanden. Zij checken deze op bruikbaarheid, resolutie en het te verwachten eindresutaat. Als dat nodig is dan zullen zij deze aanpassen zodat ze door de productieafdeling probleemloos kunnen worden verwerkt en geprint. Vervolgens ontvang je van ons de definitieve lay-out ter goedkeuring. Hierna start de productie waarbij we gebruik maken van o.a. barcodesom je order door het hele productieproces te leiden. Als de prints en de panelen klaar zijn wordt je stand of presentatiewand in zijn geheel bij ons opgezet en gefotografeerd. Zo ben je al voordat je beurs of evenement van start gaat verzekerd van een perfect eindproduct en kun jij je voorbereiden op een geslaagde beurs of evenement.

Zelf een ontwerp of bestanden aanleveren? Lees hieronder hoe!

Hieronder vind u een upload module waarmee u (grote) bestanden kunt oploaden. Vermeld daarbij altijd uw gegevens en uw ordernummer (job number) zodat we er snel mee aan de slag kunnen.

Vragen? Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Heb je vragen, wil je templates ontvangen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons. 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden