Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Informatie over printtechnieken voor stands en beurswanden

Full colour printbanen en doeken zijn een belangrijk, zichtbaar onderdeel van je beursstand of beurswand. Het is dan ook belangrijk dat dit materiaal er perfect uitziet en lang mee gaat. De juiste printtechniek en het juiste printmateriaal zorgen ervoor dat je boodschap briljant en zo optimaal mogelijk wordt overgebracht. Een UV bestendig laminaat (bij kunststof printpanelen) zorgt voor optimale bescherming van de panelen. 

Hoe worden prints voor beursstand of presentatiewand gemaakt?

Het grafisch ontwerp van je beursstand wordt door jou of je vormgever aangeleverd via onze upload module. Hierna gaat onze interne studio de bestanden handmatig controleren. Waar nodig zullen wij omzettingen verrichten om het bestand productiegereed te maken. De productie start nadat de bestanden door ons zijn goedgekeurd. Natuurlijk kunnen wij ook een grafisch ontwerp voor je verzorgen. Lees meer over onze grafische studio >

Nadat de ontwerpen zijn goedgekeurd gaan ze naar de printafdeling. Op onze (eigen) printafdeling wordt aan de bestelling een barcode gekoppeld. Met deze barcode wordt je bestelling door het productieproces geleidt. Afhankelijk van het gekozen systeem maken we vervolgens prints op verschillende materialen, afhankelijk van het systeem.

Hoogwaardige kwaliteit in beursstand en beursmaterialen

Kunststof en oprolbaar materiaal

Deze techniek gebruiken we voor het produceren van panelen voor o.a.:

In dit procedé wordt in zeer hoge resolutie gedrukt op polyester. Vervolgens wordt deze polyester in een machine onder hoge temperatuur aan de achterzijde voorzien van een lichtdichte en stabiele kunststof en aan de voorzijde van een krasvast laminaat. Deze werkwijze biedt veel voordelen:

 Panelen zijn na afkoelen knikvast en stabiel
 Door het krasvast laminaat zijn de panelen goed beschermd tegen krassen
 De panelen zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek
 Panelen zijn duurzaam en milieuvriendelijk (PVC-vrij en alleen inkt op waterbasis)
 De panelen hebben een B1 brandveiligheid certificaat

Na dit proces worden de panelen door een snij-robot op zeer exacte maat gesneden waardoor onderlinge panelen heel mooi op elkaar aansluiten en panelen perfect passen. Daarna worden ze voorzien van een gecoat magneetband. Deze coating zorgt ervoor dat het magneetband niet afgeeft. 

 

Full colour bedrukt doeken voor:

Onze doeken worden bedrukt d.m.v. een sublimatie procedé. Daarbij wordt de inkt op waterbasis op het doek gebracht waarna dit doek wordt verhit tot 200 graden Celsius. Hierdoor wordt de inkt verdampt in de vezels van het doek. Na het afkoelen ontstaat hierdoor een zeer duurzaam full colour bedrukt doek. Deze techniek van bedrukken biedt vele voordelen:

 Diepe kleuren en haarscherpe teksten
 Het bedrukte doek is wasbaar 
 Het doek is voorzien van een B1 brandveiligheidscertificaat
 Het doek is duurzaam en milieuvriendelijk (PVC-vrij doek en inkt op waterbasis)

Na dit proces wordt het doek door een snij-robot op zeer exacte maat gesneden waarna het doek in het naai-atelier rondom wordt omgestikt en wordt afgewerkt met kunststof band of met klittenband. Als de panelen of doeken klaar zijn gaan ze naar het laatste deel van het proces voordat ze verstuurd worden, de eindcontrole.

Eindcontrole van je beursstand of presentatiewand

In deze laatste fase wordt uw stand in zijn geheel door ons opgezet en gecheckt aan de hand van het ontwerp, de lay-out en de opdracht. Als alles klopt wordt er een foto van de stand of presentatiewand gemaakt voor jouw en ons archief waarna de stand wordt ingepakt en verstuurd. 

Bovenstaande werkwijze zorgt ervoor dat jij niet voor verassingen komt te staan en je verzekerd bent van een geslaagde beursstand of presentatiewand!

100% service en garantie

Wij staan achter onze producten en willen dat jouw stand, beurswand of presentatiewand er perfect bij staat. Want dat is voor jou belangrijk en voor ons goede reclame! We geven je dan ook een zeer uitgebreide, in veel gevallen zelfs levenslange garantie. Lees meer over onze service en garantie >

Nabestellen van grafische panelen voor beurswanden en stands

Wil je in de toekomst een andere uiting op jouw beurswand? Geen enkel probleem, alle bedrukte doeken of panelen zijn los verkrijgbaar. Heb je al een beurswand of stand (ongeacht merk of type) in huis en wil je deze voorzien van een nieuwe uiting? Ook daarvoor zijn de grafische prints altijd (na) te bestellen. 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden