Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Altijd 100% service, kwaliteit en garantie bij Expo Display Service

Garantie en kostenloze reparatie

Wij staan achter onze producten en willen dat uw beurswand, presentatiewand of beursstand er perfect bij staat. Want dat is voor u belangrijk en voor ons goede reclame. Een beursstand huren behoort tot de mogelijkheden bij Expo Display Service. Bent u benieuwd welke kosten een beursstand met zich meebrengt, en wat u wel en niet nodig heeft? Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze showrooms of klik hier voor het aanvragen van een gratis informatie pakket.

Onze voordelen

  • Persoonlijk advies
  • Inspiratie in showroom
  • Gratis 3D design
  • Modulaire systemen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Opbouwservice
  • Levenslange garantie

Standbouw door Expo Display Service​Standbouw

Onze serviceteam kan in Nederland (maar ook in het buitenland) uw tentoonstelling of beursstand opbouwen. Als standbouwer kunnen wij u op weg helpen met de beste prestentatie-oplossingen, modulaire standbouw of beursstands. Lees meer over onze mogelijkheden voor het (op) bouwen van een beursstand >

Levenslange garantie op uw beurswand, presentatiewand of beursstand

Expo Display Service biedt u naast topkwaliteit een ongekende garantie* op de frames van haar standbouw, beurswanden en beursstands; wij noemen dat 100% service en garantie! 

Kosteloos gerepareerd

Zo wordt u frame, bij onverhoopte schade (waardoor het frame niet meer naar behoren kan functioneren) altijd kosteloos gerepareerd en doen wij niet moeilijk. Wij staan achter onze producten en willen dat uw beurswand, presentatiewand of beursstand er perfect bij staat. Want dat is voor u belangrijk en voor ons goede reclame.  

Het enige wat wij van uw vragen is er voor te zorgen dat u het kapotte frame van uw beurswand of beursstand opstuurt of langs brengt bij onze vestiging in Apeldoorn. Na reparatie kunt u het frame kosteloos afhalen of sturen wij het naar u op. In dat laatste geval berekenen wij u alleen transportkosten door.

* Garantiebepalingen: ​​Onze kosteloze garantie geldt voor reparaties en vervanging van defecte onderdelen inclusief arbeidsloon. Ze heeft betrekking op alle frames aangeschaft na 1 juli 2004 van de typen; EcofixExpofixTowerfixCounterfixExpo PrestigeQuickfix . 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden