Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Retourneringsvoorwaarden webshop bestellingen

U kunt producten tot 14 dagen na het ontvangen van de aankoop terugsturen naar Expo Display Service België. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Mocht deze dag in een weekend vallen heeft u extra tijd tot en met de eerst volgende werkdag.

Een uitzondering hierop zijn al onze opmaat gefabriceerde producten. Deze kunt u niet retourneren. Dit geldt ook voor producten welke voorzien zijn van prints/bedrukking. Deze zijn niet te retourneren.

Voor het ruilen of retourneren van onze producten moet u rekening houden met de volgende voorwaarden:

  • De geretourneerde artikelen moeten in dezelfde toestand verkeren als waarin ze zijn ontvangen.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.
  • Voor terugbetaling binnen 14 dagen vanaf verzending moet u ons informeren over de verzending en de track-en-trace gegevens van de verzending aan ons aanleveren.

Retour sturen – stap voor stap

  1. Neem per mail of telefonisch contact op over het product dat u wilt retourneren of lever in het retourpakket de volgende informatie mee: het bestelling nummer van het artikel, uw naam en uw bankgegevens.
  2. Pak de artikelen op een veilige manier in zodat het product niet kan beschadigen. Maak waar mogelijk gebruik van het originele pakket en de daarin geleverde opvulmaterialen.
  3. Voorzie het pakket van het retouradres. Vergeet bij gebruik van het originele pakket niet uw eigen adres te verbergen.

Retouradres:

….............................................................................................

  1. Verstuur het pakket per aangetekende post of met een ontvangstbevestiging op.
  2. Als het product bij ons aankomt zullen wij nagaan of deze is in oorspronkelijke staat is teruggestuurd. Als het product in oorspronkelijke staat is teruggestuurd ontvangt u binnen 14 dagen van het retour sturen het aankoopbedrag en de originele verzendkosten terug. 

ons retour adres is:

Expo Display Service bvba
Draaiboomstraat 6/9
2160 WOMMELGEM 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden