Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

 

We participate in a lot of congresses  both at country and European levels. Therefore our exhibit space is never the same. The modular system offered by Expodisplay is really what we need. We can adapt very easily the layout of our booth and offer to our customers a fresh look and feel.  On that of that, the  structures are very strong and easy to install yourself.  Expodisplay demonstrates real flexibility and professionalism in the way they handle their business.  
A partner you can trust. 


Michele d’Herde  
Responsible of Communications 
Cyberonics EuropeWij nemen vaak deel aan lokale beurzen en info-dagen bij ons clienteel. Hierdoor beschikken wij nooit over dezelfde opppervlakte en zijn we op zoek gegaan naar een modulair systeem dat makkelijk was inzake vervoer en opbouw . Dit hebben wij gevonden bij Expodisplay en en we hebben enkel positieve ervaringen.

Peter Rottiers

Dörken Benelux
Brusselsesteenweg 483
B-1731 Zellik

ManpowerGroup België verzorgt actief zijn partnerships en neemt in die context regelmatig deel aan jobbeurzen, klantenevenementen etc. Sinds vorig jaar werkt onze Marketing afdeling samen met Expo Display Service voor de productie van standen. In onze business zijn kwaliteit en snelheid twee van de belangrijkste vereisten en ze vormen dan ook het handelsmerk van de ManpowerGroup. De producten en de service van Expo Display Service corresponderen aan het kwaliteitsniveau en de snelheid van service die wij zelf altijd aan onze klanten willen bieden en dat maakt van Expo Display Service een preferred partner voor ManpowerGroup België!

 
ManpowerGroup België
Marketing Departement


​Galva Power neemt elk jaar deel aan enkele beurzen met telkens verschillende beursoppervlaktes. Dankzij Expo Display hebben we een gebruiksvriendelijke mooie stand die kwaliteit uitstraalt en op verschillende manieren kan worden opgesteld. Bovendien is de stand makkelijk te vervoeren en te onderhouden. Over de service van Expo Display hebben we enkel lovende woorden”.

Groetjes,
Petra
 
 

Panasonic Energy Europe organisereert jaarlijks vele evenementen/beurzen. Hiervoor gebruiken wij zowel de presentatiewanden als roll ups van Expo Display Services. Deze systemen zijn niet alleen makkelijk in gebruik, maar vooral compact. Ieder jaar moeten wij deze visuals vervangen en Expo Display Services doet dit niet alleen zeer snel, maar hanteert hier een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Hilde Allaerts
Communication Coordinator
Panasonic Batteries
 


Voor al onze afdelingen in Vlaanderen kochten we sinds kort een volledig displaypakket. Omwille van de kwaliteit, degelijkheid en na-verkoop kozen we hierbij voor het systeem van expodisplay. Tot ieders tevredenheid. De display oogt mooi, is functioneel en makkelijk op te stellen en eenvoudig transporteerbaar.

Johan Van Baelen
Pers-en communicatiedienst ACV
 


Als VDAB organiseren en nemen wij deel aan vele evenementen, gaande van beurzen, seminaries, persconferenties en andere.
Hier staan de presentatiewanden van Expo Display Services steeds centraal. Uniek en gemakkelijk in gebruik geeft hij een beeld om U tegen te zeggen. Zelden heb ik een wand met beelden zo een eenheid zien vormen als die van Expo Display Services.
Trommel uit de auto, 15 minuten opstellen en pronken maar naast je prachtige beelden.
Dit product geeft een grote meerwaarde op jouw event. 

Jos Bogaerts
 

De aanwezigheid van ArcelorMittal Gent op beurzen en vooral jobbeurzen springt letterlijk in het oog dankzij de stand die we bij Expo Display Service kochten. Bij onze eerste kennismaking werden we meteen overtuigd door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, snelle service en creatieve mogelijkheden die de firma biedt. De duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de materialen waren voor ons bijkomende troeven.

Davy Van Swail
ArcelorMittal Gent
 
 

Ik werk al mijn hele professionele loopbaan samen met Expo Display Service. Ik hou van de no-nonsense aanpak, de bereikbaarheid, snelle en klantvriendelijke service en natuurlijk de goede kwaliteit van de producten. Wat me ook opvalt is dat ik in die tienjarige relatie altijd dezelfde contactpersoon heb gehad.
Voor mij een positief signaal van een betrouwbare partner.

Saskia Poppelier
Marketing & Communicatie Coördinator


Samsung is aanwezig op tal van beurzen en evenementen. Je beschikt niet overal over dezelfde beursoppervlakte, daarom gingen wij op zoek naar een mooie, kwaliteitsvolle stand, die daarenboven gebruikvriendelijk en volledig modulair is.
Deze hebben we dan ook gevonden bij Expo Display.
Klantvriendelijkheid en professionalisme, gecombineerd met de uitstekende kwaliteit van hun producten maken van hen de geschikte partner.

Carina Villarin
Trade Marketing
 


De aanwezigheid van Materialise op beurzen is een must. Zowel grote beurshallen maar ook kleinere zalen vragen naar flexibel en professionele, visuele aanwezigheid. Flexibel en professioneel zijn zonder meer ook eigenschappen van ExpoDisplay. 
Professioneel omdat elke vraag met een optimale oplossing wordt beantwoord. Meedenken met de klant om tot de beste oplossing te komen geeft daarenboven een gevoel van vertrouwen. Urgente bestellingen of problemen worden steevast met vriendelijkheid beantwoord en opgelost. De communicatie is to the point, meer moet dat niet zijn.
Een partner om zeker aan te raden.

Materialise
Beatrice Windels
Graphic Design
 


Sinds jaren werk ik samen met Expo Display Service. De klantvriendelijkheid, flexibiliteit en bovenal uitmuntende kwaliteit zijn hun grootste troeven. Last minute jobs worden met de glimlach uiterste precies en nauwkeurig afgewerkt. Zelfs na verhuis van onze activiteiten naar Wenen, Oostenrijk blijft Expo Display Services Belgium een betrouwbare partner in al onze display benodigdheden!

Borealis AG
Pieterjan Moons
Printed Communications Specialist
 

 

Professionaliteit, vertrouwen en kwaliteit. Deze waarden komen zowel tot uiting in onze jarenlange zakenrelatie als alle producten en stands van Expo Display Service. Bovendien zijn ze continu aan het innoveren waardoor het presentatiemateriaal van Loewe telkens weer opvalt.  

Loewe Opta Benelux nv
Karine Reekmans     
Marketing Communication Manager​Op onze indoor & outdoor activiteiten gebruiken wij verschillende materialen. De Belgacom Group doet hiervoor beroep op een betrouwbare partner als Expo Display Service. De vakkennis gecombineerd met de originaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de materialen liggen aan de basis van onze keuze. De dienst na verkoop wordt gerespecteerd.

Belgacom Group External Sales Force Consumer Business
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden