Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Iets over onszelf

Alhoewel we liever over onze klanten praten, ontkomen we er op deze plek niet aan meer info te geven over onszelf. 

Expo Display Service prijst zich gelukkig met een vaste en enthousiaste club van 19 professionals. Bijna alle medewerkers werken al vele jaren bij ons, een aantal van onze collega’s zijn zelfs al heel lang bij ons werkzaam (>20 jaar!). Met onze kennis en ervaring zit het dan ook wel goed. Met Expo Display Service kies je voor een kundige partner als het gaat om de realisatie van beursstands, standbouw en presentatie-oplossingen.

Expo Display Service Benelux maakt deel uit van Expo Display Service Europa met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje. De Expo Display Service groep maakt weer deel uit van de Insta Worldwide Exhibition Group met vestigingen in USA, Dubai en India. 

Zowel in de Benelux als in Europa zijn we marktleider in modulaire beursstands, mobiele beurswanden en andere efficiënte beursmaterialen voor beurzen, seminars, congressen, tentoonstellingen, open dagen of andere evenementen of promotieactiviteiten.

Je kunt bij ons zowel een beursstand kopen als hurenDaarbij ben je verzekert van:

  • Een persoonlijk advies 
  • A-kwaliteit materialen
  • De beste prints en bedrukkingen
  • Een gratis 3D ontwerp
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Full Service en garantie
  • Bezichtiging vooraf in één van onze showrooms.

Sinds 1979

Opgericht in 1979 waren we één van de eerste bedrijven gespecialiseerd in modulaire standbouw en mobiele presentatiesystemen. In eerste instantie realiseerden we stands en presentatieoplossingen met systemen die we importeerden (o.a. het Nomadic Instant systeem uit de USA). Echter al snel startten we met een eigen productie van modulaire stand systemen en presentatiesystemen in Zwitserland. Hierdoor konden we presentatiesystemen en mobiele stands produceren volgens onze eigen ideeën en van een zeer hoge kwaliteit.


Centraal magazijn en productiecentrum in St. Leon-Rot (Duitsland)

7 vestigingen, 12 showrooms en een centrale productie in Europa

Expo Display Service groeide snel en naast de vestigingen in Zwitserland en Duitsland werden al snel verkoopkantoren geopend in Nederland, Oostenrijk, Engeland, Belgie, Frankrijk en Spanje. Ook de export groeide en op dit moment exporteert Expo Display Service haar expositiesystemen, beursstands en modulaire stands naar meer dan 20 landen wereldwijd. 

In Europa staan 150 medewerkers, verdeeld over 7 vestigingen en 12 showrooms (waarvan 3 in Nederland en één in België) dagelijks voor je klaar. Het hoofdkantoor is gevestigd in St. Leon-Rot (Mannheim) in Duitsland. Vanuit dit centrale magazijn en productiecentrum worden onze klanten in heel Europa bediend. 

Uit klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat onze klanten ons waarderen met een goed tot zeer goed. Bekijk hier onze (originele en onbewerkte) referenties.Expo Display Service in Europa

Expo Display Service in de Benelux 

In de Benelux kun je onze oplossingen bekijken en bespreken in 4 verschillende showrooms: Antwerpen,  Apeldoorn, Schiphol-Rijk of  Best (Eindhoven). Het Benelux team bestaat uit 19 ervaren en klantgerichte medewerkers die alles zullen doen om van jouw beurs, evenement of presentatie een succes te maken. Niet alleen door het leveren van een uitstekende beursstand of beurswand maar ook door het geven van adviezen om zoveel mogelijk uit je beursdeelname te halen. Je order wordt volgens strikte protocollen en kwaliteitseisen uitgevoerd. En afspraak is afspraak.

Wereldwijde service en ondersteuning met de INSTA Worldwide Group

Expo Display Service maakt deel uit van de INSTA worldwide Group, één van 's werelds grotere spelers op het gebied van:

  • State-of-the-art tentoonstellings- oplossingen en standbouw, 
  • Draagbare modulaire standbouw,
  • Custom-build beurs- of displayoplossingen. 

Naast Expo Display Service (Europa) maken ook Insta Exhibitions (India), Exponents (USA) en Expo Display Service Middle East (Dubai) deel uit van de INSTA Worldwide Group. 

Door dit netwerk van professionals op het gebied van standbouw en presentatie-oplossingen helpen we op efficiënte wijze bedrijven die in Amerika, Azië of het Midden Oosten exposeren om van hun beursdeelname of event een succes te maken. Dit doen we door ofwel ter plaatse een complete beursstand op te leveren of door het opbouwen van de door de klant gehuurde of aangeschafte modulaire stand. 

INSTA Group worldwide

Onze Missie en Visie

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden