Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Dinsdag 7 februari 2012

Sponsorwand

Een sponsorwand wordt vaak gebruikt om de sponsoren te bedanken voor hun bijdrage en medewerking. Steeds vaker zien we dat verenigingen, stichtingen en soms ook bedrijven ervoor kiezen hun waardering te laten blijken door het tonen van presentatiemateriaal met daarop de namen en logo’s van de sponsoren. 

 Soms op een eenvoudige banner maar vaak ook op een mobiele presentatiewand. En als de bedrukking van de presentatiewand met name op de sponsoren is gericht wordt zo’n wand omgedoopt tot “sponsorwand”.

In opdracht van het NKS maakten wij deze sponsorwand. Ook deze wand is bedoeld om de sponsoren van het NKS, allemaal op wand afgedrukt met hun logo, te bedanken voor hun bijdrage. Als systeem kozen zij voor onze Quickfix plooiwand. Dit systeem bestaat uit een uitvouwbaar frame met een full colour bedrukt doek welke met klittenband op het frame is bevestigd. Daardoor is de gehele sponsorwand binnen 10 seconden op te zetten wat het gebruik op locatie vergemakkelijkt. Het doek is bovendien gemakkelijk te vervangen in het geval er wijzigingen optreden en de namen van de sponsors aangepast moeten worden. Superflexibel dus.

Meer weten over de mogelijkheden van sponsorwanden en andere presentatiewanden? Klik hier om de gratis catalogus aan te vragen.

Ontvang de nieuwsbriefReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden