Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Donderdag 22 september 2011

Reclamewand die in hoogte verstelbaar is (nieuw)

In hoogte verstelbare reclamewand

Met Expo Telescopic Wall introduceren we een reclamewand die in hoogte verstelbaar is. De meeste reclamewanden hebben een standaard hoogte, maar niet onze Expo Telescopic Wall.
 

reclamewand

Omdat de aluminium staanders van dit systeem in hoogte verstelbaar zijn (telescopisch) kan de hoogte naar gelang de situatie per keer worden bepaald. Als stelregel adviseren we daarbij; hoe hoger hoe beter. Als u de hoogte beschikbaar heeft adviseren we u dan ook om deze maximaal te benutten. De maximale hoogte van deze wand bedraagt 280cm. Omdat dit echter niet altijd haalbaar is (denk aan de hoogte van plafonds en een soms maximaal toegestane hoogte) kan deze ook op vele andere hoogten gebruikt worden, bijvoorbeeld 200-250cm. De wand is gemakkelijk mee te nemen, licht in gewicht en in 10-15 minuten op te zetten.

Reclamewand met full colour bedrukt doek

De Expo Telescopic Wall bestaat zoals gezegd uit telescopisch verstelbare staanders en uit horizontale profielen. In deze profielen wordt een full colour bedrukt doek bevestigd. Deze produceren we in “dye-sublimation” (sublimatie) techniek voor het mooiste en meest duurzame eindresultaat. D.m.v. de horizontale profielen spant u het doek op, zodat het eindresultaat er altijd strak en professioneel uitziet.

Interesse in de Expo Telescopic Wall?

Bekijk deze beurswand of één van onze vele andere typen reclamewanden of beurswanden en beursstands in onze showroom (560 vierkante meter vol met ideeën en inspiraties!) in Antwerpen of neem contact op met Patrick Dielman op 033852196.

Ontvang de nieuwsbriefReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden