Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Donderdag 25 augustus 2011

Consumenten staan positief tegenover samplingacties


Consumenten staan positief tegen samplingacties op straat zo blijkt uit een recent onderzoek van Motivaction International en Promotiebureau Bananas NC BV

Samplingacties en demonstraties in winkels, winkelcentra en in supermarkten zijn al jaren voor veel merken succesvol als het gaat om het presenteren en (her)introduceren van producten aan consumenten. 80%  van de aankoopbeslissingen wordt tenslotte genomen op de winkelvloer. Tijdens een productdemonstratie of verkoopdemonstratie kunnen consumenten de producten ruiken, proeven aanraken en proberen. De aanwezigheid van een hostess of demonstratrice, ondersteund met visueel materiaal zoals balies, banners en displays, kan deze consument vaak net over de streep trekken om het product te proberen of te kopen. Wat de eerste stap is als het gaat om het tot stand brengen van herhalingsaankopen.

Mobiele balies, togen en promotiebalies hebben zowel een praktische als communicatieve functie.

Op de winkelvloer is de ruimte voor hostesses en demonstratrices vaak heel beperkt. Toch is het uiteraard heel belangrijk dat de totale presentatie opvalt en aandacht trekt. Daarnaast heeft een demonstratrice werkruimte nodig om producten te presenteren en te demonstreren. Om deze redenen wordt vaak gekozen voor mobiele balies, togen of promotiebalies. Omdat deze full colour bedrukt kunnen worden kan hiermee de juiste sfeer en uitstraling worden gerealiseerd, passend bij het merk en het product. Voor nóg meer exposure kunnen ook bannerdisplays, roldisplays en rolbanners worden ingezet. Zo kan met simpele middelen een perfecte presentatie of demonstratie worden neergezet.

In het gamma van Expo Display Service bvba zijn veel van deze mobiele balies of promotiebalies te vinden. En ook bannerdisplays en roldisplays zijn in vele maten en uitvoeringen beschikbaar. Heeft u daarom een samplingactie, productpresentatie of verkoop demonstratie gepland staan, neem dan een contact op met ons kantoor in Antwerpen of vraag voor meer informatie de gratis catalogus aan. 

Michel Rijnberg

Ontvang de nieuwsbriefReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden