Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Woensdag 26 september 2012

Opplooibare stand met LCD beeldscherm

Opplooibare standen zijn er in vele soorten en maten. Onze Expostar Magnetic is onze meest verkochte plooistand in heel Europa. Geen wonder, want juist dit systeem loopt voorop als het gaat om gebruiksgemak, duurzaamheid en een perfecte uitstraling d.m.v. strakke en bijna naadloze magneetbanen. 


 


Steeds meer van onze klanten gebruiken deze stand in combinatie met een LCD beeldscherm. Door deze te integreren in het systeem wordt een attractieve combinatie gecreëerd van een grote opvallende visual en bewegend beeld. Één van de functies van een opplooibare stand op een beurs of congres is immers opvallen, de aandacht trekken en de boodschap overbrengen. En daarvoor is onze Expostar Magnetic bijzonder geschikt. Bekijk hierboven de video van wat wel de beste opplooibare stand ter wereld wordt genoemd in combinatie met een LCD scherm. En ervaar zelf waarom juist dit type systeem zo populair is.

Meer weten over de Expostar Magnetic of meteen een offerte ontvangen? Bekijk de Expostar Magnetic op de produktpagina of vraag onze gratis katalogus aan.

Ontvang de nieuwsbriefReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden