Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Vrijdag 3 september 2010

modulaire standen of plooiwand op de beurs laten op en afbreken

Uw modulaire beursstand of opvouwbare plooiwand laten op- en afbreken door Expo Display Service ? De meeste van onze klanten kiezen voor een opvouwbare stand omdat ze deze zelf kunnen opbouwen op diverse beursen en locaties. Dergelijke modulaire beurswanden en plooiwanden worden in compacte koffers verpakt zodat ze makkelijk vervoerd en opgebouwd kunnen worden. 

Toch kiezen sommige van onze klanten er ook voor om het transport, het opbouwen op de beurs en het weer afbreken van de opvouwbare beurswand of modulaire beursstand uit te besteden. De redenen daarvan kunnen zijn omdat dit organisatorisch gemakkelijker is of omdat er geen mensen beschikbaar zijn om die dit kunnen doen, of omdat er geen ruimte beschikbaar is voor opslag. Toch zijn er heel wat van onze klanten die deze op- en afbouw, het transport en de opslag van hun modulaire stand of plooiwand gaan uitbesteden. Dit doen ze vooral omdat ze niet voldoende eigen mensen mensen hebben en ook soms kampen met plaatsgebrek. Het opslaan, op- en afbraak van uw plooistand of modulaire standen door Expo Display Service.
  
 

In dat geval wordt de volledige logistiek, op- en afbraak van uw modulaire stand of plooiwand beheert door Expo Display Service. Expo Display Service beschikt hiervoor over een vast team van 3 mensen. Deze collega’s hebben uiteraard heel wat ervaring met uw stand systemen en zijn thuis op de bekende beurslocaties zodat u uw beursstand steeds professioneel gepresenteeerd wordt. Hierdoor wordt heel wat voorbereiding voor uw beursdeelname in handen geven van professionals. Maar ook na de beurs kunnen uw medewerkers meteen de beurs verlaten en zal ons team de stand weer afbreken en opslaan in onze magazijnen. Voor de volgende beursdeelname zal jullie modulaire stand of plooiwand steeds voledig gecheckt worden zodat je steeds perfect gepresenteerd bent !

Meer weten over deze service ? Neem dan contact met Patrick Dielman. Hij kan u alle verder informatie over onze op- en afbraak service verschaffen. 


Met vriendelijke groeten, 
Patrick Dielman 

Expo Display Service 
Ternesselei 330 2160 Wommelgem 
Telefoon: 03 385 21 96 
Kijk voor meer informatie, aanbiedingen en downloads op www.expodisplayservice.be !

Ontvang de nieuwsbrief

Gerelateerde Artikelen:

Roldisplays voor buitenactiviteitenReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden