Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Dinsdag 14 september 2010

mobiele plooibare desk en beurstoog, kopen of huren

Mobiele plooibare desk en beurstoog kopen of huren, wat is de beste keuze?

Een mobiele desk en beurstoog is op bijna elke beursstand aanwezig. Dergelijke mobiele desks en beurstogen hebben verscheidene functies.

 Op de eerste plaats heeft de bemanning van uw stand een plaats nodig om tijdens of na een gesprek met een klant dingen te kunnen noteren. Uiteraard zou dit ook kunnen met de op de beurs beschikbare tafels of ander beursmeubilair. Veel standhouders keizen er echter voor om deze weg te laten om ruimte te winnen.

In dat geval kunnen plooibare desks en togen goed van pas komen. En dit niet enkel omdat mobiele desks en beurstogen heel practisch zijn maar ook omdat ze meestal in dezelfde design dan de rest van de beursstand zijn. Een dergelijke desk heeft dan ook een estethische functie.

plooibare desk of beursbalie


Wat zij de voordelen van het huren van een beurstoog via de beursorganisatie?

Wie deelneemt aan een beurs of evenement en een desk of beurstoog nodig heeft, kan deze huren ofwel kopen. Huren kan meestal via de beursorganisatie (zit meestal in het beursdossier) of via een externe leverancier. Een beursdesk huren via de beursorganisatie heeft het voordeel dat je geen tijd moet steken in de logistiek. Deze toog staat dan bij aankomst reeds op uw stand en u kan dan ook vertrekken na afloop van de beurs zonder de beursdesk te moeten meenemen.

Wat zij de nadelen van het huren van een beurstoog via de beursorganisatie ?

Er zijn uiteraard ook nadelen aan het huren van een desk bij de organisatie. Er is meestal maar een beperkte keuze en meestal zijn deze vooral practisch en hebben minder oog voor design. Dit is logisch vermits deze beursdesks vooral heel solide moeten zijn om zo lang mogelijk mee te gaan en zo veel mogelijk ‘verhuurd’te worden. Deze togen hebben juist door dit vele gebruik altijd wel kleine beschadigingen en zien er meestal allemaal een beetje hetzelde uit.

Voor- en nadelen van het aanschaffen van een eigen mobiele desk of beurstoog

Als je hogere eisen stelt aan je beursbalie zal je zeker de aanschaf van een eigen mobiele desk of beurstoog overwegen. Zeker als je meerdere maal per jaar aan een beurs deelneemt. Het voordeel van een eigen mobiele desk is dat je zelf een keuze kan maken uit een ruim assortiment. Bovendien kun je deze toog laten personaliseren en laten aansluiten bij het design van uw beursstand. Hierdoor gaat deze mobiele desk een meerwaarde creëren aan het complete design van uw stand.

plooibare desk, toog of balie voor beurzen, events en degustaties

Het nadeel van een eigen mobiele plooibare desk is dat je uiteraard zelf instaat voor de logistiek en de montage. Als je echter kiest voor een plooibare toog die compact vervoerd wordt in een tas of rolkoffer en heel makkleijk op zetten is, wordt dit nadeel erg klein. Uiteraard is de aankoopprijs van een (mobiele) beursdesk heel wat hoger dan bij het ter plaatse huren van een toog. Dit kan echter in een voordeel omslaan als de plooibare desk meerdere malen gebruikt wordt. Je kan deze ook gaan gebruiken op kantoorfeesten, recepties, events…. Het kopen van een eigen mobiele desk is een eenmalige aanschaf, je bespaart dus bij elke volgende beurs! Bij de meeste mobiele plooibare desks togen is het meestal erg makkelijk om de branding te verwisselen zodat dergelijke desk kan gewijzigd worden bij een nieuwe huisstijl of een nieuwe merknaam. Het grootste voordeel van een eigen beursdesk is waarschijnlijk toch de professionele uitstraling ervan.

Meer weten? 

Klik hier om informatie aan te vragen of bekijk de verschillende modellen beursbalies of mobiele balies online. Of neem contact op met Patrick Dielman voor een goed advies of een bezichtiging in onze showroom in Antwerpen.

Ontvang de nieuwsbrief

Gerelateerde Artikelen:

beursdesk CounterfixReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden