Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Donderdag 6 maart 2014

Informatie over beursdeelname in de USA

De USA is voor veel exporterende bedrijven in Nederland en België bijzonder interessant als het gaat om het afzetten van hun producten of diensten. Een klein marktaandeel is in dit groot, groter, grootst land vaak al genoeg om een interessante omzet te genereren.

Deelname aan beurzen in de USA is bij uitstek geschikt om in contact te komen met de doelgroep. En dus reserveren veel bedrijven uit Nederland een België in één van de beurslocaties in, Chicago, Atlanta, Orlando, Las Vegas of in één van de vele andere “Convention Centers” een standruimte. Nieuwkomers, ondanks de grote ervaring me beursdeelname in Europa,  komen daarbij vaak voor verassingen te staan. Want niet alleen zijn de regels, maar ook de kosten zijn totaal verschillend met wat we hier gewend zijn. Deze kunnen zo maar 2 tot 5 keer zo hoog zijn als wat ze gewend zijn in Europa.

Om een goed inzicht te krijgen in de verschillen hebben onze collega’s van Exponents uit San Diego (die net als wij deel uitmaken van de Insta Worldwide Group) een presentatie samengesteld. Hierin wordt de helder en duidelijk uitgelegd hoe deelname aan beurzen in de USA in zijn werk gaat. Deze informatie over beursdeelname in de USA presentatie is te vinden op Youtube. Op verzoek kunnen we u deze ook als Powerpoint presentatie toesturen. Bekijk deze presentatie op onderstaande Youtube video of download de presentatie informatie over beursdeelname in de USA als PDF.

Zelf plannen om op een beurs te staan in de USA? Neem dan contact op met Patrick Dielman.
Hij kan u informeren over de verschillende mogelijkheden en opties. 

Ontvang de nieuwsbriefReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden