Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Woensdag 8 augustus 2012

Zeer geslaagde foto-expositie met modulair tentoonstellingssysteem

Kijk Mij Nou! 

Herstel in Beeld is een fotografieproject in de langdurige psychiatrische zorgverlening. Het project zet patiënten letterlijk in de spotlights en gaat samen met hen op zoek naar hun wensen, talenten en hun veerkracht.


 

expositiesysteem
Door juist de zoektocht te fotograferen ontstonden mooie beeldverhalen. Zo gaf client Willem een rondleiding door de binnenstad van Zutphen en bezocht Harm het Kröller-Müller museum om eindelijk weer eens de werken van zijn favoriete schilder Vincent van Gogh te bekijken.  
 

Waarom dit project?

Omdat dé psychiatrische patiënt niet bestaat. Het gaat om mensen met elk een eigen verhaal. Het project wil hulpverleners in de psychiatrie helpen om de focus te verleggen van probleemgericht naar krachtengericht begeleiden van patiënten. Want een patiënt heeft een ziekte, maar is niet zijn of haar ziekte.  

De samenwerking met Expo Display Service

Aan het woord is Ingrid Bogert, één van de initatiefneemsters van dit project; We waren er samen met account manager Martijn van den Hazel al snel uit dat het ExpoTruss 10 systeem bij uitstek geschikt was om de prachtige fotoverhalen van cliënten neer te kunnen zetten op een aansprekende, krachtige en sfeervolle manier. Bovendien staan de budgetten voor dit soort projecten in onze sector zeer onder druk, maar ondanks de omvang van de tentoonstelling konden we toch met dit systeem keurig binnen het beschikbare budget blijven.

De bezoekers roemen de fotografie, de prachtige verhalen van cliënten en de bijzondere en professionele presentatie. Deze expositie maakt een rondreis en is dan ook op meeder plekken te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.herstel4u.nl.

expositiesystemen

lichtgewicht expositiewand

mobiele expositie

reizende tentoonstelling

truss systeem

expo systemen
Ingrid Bogert, de intiatiefneemster samen met Michel Rijnberg (Expo Display Service)

Ontvang de nieuwsbriefReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden