Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Dinsdag 6 december 2011

December actie led spotsLed techniek heeft ook voor het gebruik op beursstands en op beurswanden haar intrede gedaan. De eerste Led spots waren voorzien van heel veel kleine ledjes. Toch gaven ze maar weinig licht en ze hadden bovendien een onaangename en kille (“blauwe”)  lichtkleur. Niet echt een aanrader dus als het ging om het mooi uitlichten van uw beurswand of beursstand. En al helemaal geen volwaardig alternatief voor halogeenspots.

led spot beurswand
De nieuwste generatie LED’s spots zijn totaal anders. Ze zijn voorzien van powerleds en ze geven een mooi en neutraal gekleurd licht af. En ook de lichtopbrengst is dik in orde! LED spots gaan veel langer mee en verbruiken maar weinig stroom. Bovendien geven LED spots de beurswand of beursstand van uw bedrijf of product een heel moderne en milieuvriendelijke uitstraling. Deze nieuwe LED-spots kunnen wij dan ook wél van harte aanbevelen.

Deze Led spots hebben we nu op voorraad. En als relatie van Expo Display Service doen we u een aantrekkelijk voorstel: in de hele maand december betaalt u voor deze spots slechts 75 euro per stuk inclusief transportkosten (excl. BTW). Deze actie is geldig t/m 30 december 2011. 

Interesse? Klik dan hier om deze meteen te bestellen.

Ontvang de nieuwsbriefReageer

Naam
E-mail
(niet zichtbaar)
Commentaar
Beveiligingscode
DE CODE HIER INVULLEN AUB :
 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden