Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Nieuws van Expo Display Service

full service standenbouw of zelf je stand bouwen
Gepubliceerd op dinsdag 6 september 2016

Als je gaat deel te nemen aan één of meerdere beurzen heb je verschillende mogelijkheden. Een van de vragen die exposanten zich stellen, zeker bij de iets kleinere beursstands, is of ze moeten kiezen voor full service standbouw, of dat ze toch liever hun stand zelf opbouwen.

Lees in het volgende artikel wat de voordelen en nadelen van zijn van beide opties en waar je op moet letten. http://www.expodisplayservice.be/beursdeelname-tips/diy-stand-of-fsc-standbouw/

Geen Reacties
nieuwe led spots geven 80 procent meer licht
Gepubliceerd op donderdag 19 mei 2016

De techniek rondom LED verlichting gaat razendsnel. Een hogere lichtopbrengst en een lager stroomverbruik zijn daarbij de belangrijkste ontwikkelingen.

Geen Reacties
lichtbakken en backlighting in expo truss beursstands
Gepubliceerd op dinsdag 29 maart 2016

Met backlighting en lichtbakken in je beursstands creëer extra aandacht. Van achteren aangelichte foto’s en teksten worden in vergelijking met conventionele aanlichting met halogeen of LED-spots sneller en langer gezien en bekeken.

Geen Reacties
showroom opendeurdagen 3 en 8 december
Gepubliceerd op dinsdag 1 december 2015

Door de grote belangstelling van de laatste keer houden we nogmaals 2 showroom opendeurdagen in onze showroom in Wommelgem op 3+8 december 2015. Je bent op deze dagen van harte welkom om vrijblijvend beursstanden, presentatiewanden en ander beursmateriaal te komen bekijken en bespreken! 

Geen Reacties
beursstands van 3d ontwerp tot realisatie
Gepubliceerd op woensdag 18 november 2015

Een goede stand begint met een briefing. In deze briefing bespreken we je doelgroep, doelstellingen, de gewenste uitstraling, de praktische eisen van de stand en je beschikbare budget. Aan de hand daarvan gaan onze ontwerpers aan de slag en ontwikkelen een eerste 3D-design. 

Geen Reacties
nieuw  backlight beurswanden en presentatiewanden
Gepubliceerd op maandag 21 september 2015

Aan het grootste assortiment beurswanden en presentatiewanden van de Benelux hebben we een heel nieuw systeem toegevoegd; Expo Lumini. Bij Expo Lumini wanden wordt de graphic van binnenuit / vanaf de achterzijde aangelicht. Hierdoor ontstaat een “lichtgevende” wand of display met een zeer hoge attentiewaarde. 

Geen Reacties
h2zero autopresentatie bij green team twente
Gepubliceerd op donderdag 30 april 2015

Afgelopen week werd op de Universiteit Twente de H2Zero waterstofauto van Green Team Twente gepresenteerd. Green Team Twente is een team van jonge studenten die zelf een waterstofauto ontwerpen en bouwen. 

Geen Reacties
nieuwe promo counter in balie assortiment
Gepubliceerd op dinsdag 28 april 2015

Balies en counters worden vaak als onderdeel van stands op beurzen gebruikt. Maar ook worden ze ingezet voor de promotie of introductie van een product in bijvoorbeeld winkelcentra, winkelstraten of in supermarkten.

Geen Reacties
nieuwe catalogus nu beschikbaar in belgie
Gepubliceerd op dinsdag 21 april 2015

We hebben onze catalogus compleet vernieuwd. In deze 36 pagina’s tellende catalogus vind je nu heel veel informatie over de verschillende modulaire beursstands, beurswanden en andere handige beursmaterialen die helpen om van jouw beurs of event een succes te maken. Bestel 'm vandaag nog!

Geen Reacties
creeya beursstand te zien op rtl 7 bij harry mens businessclass
Gepubliceerd op maandag 2 maart 2015

Voor Avalite produceerden wij recentelijk een Creeya modulaire beursstand. Deze stand is op 11 & 12 februari voor het eerst gebruikt op de LED Expo in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Geen Reacties
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden