Persoonlijk contact!

Bel ons
03-385 21 96

Meer informatie?
Bestel de gratis catalogus

Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan

Expo Truss voor beursstands en beurswanden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Expo Truss beurswand

modulair, licht in gewicht en compact te vervoeren
  • Gemaakt van superlicht kunststof
  • Zonder gereedschap op te bouwen
  • Full colour bedrukt doek
  • Eenvoudig transport in lichtgewicht kunststof koffer
 

Productinformatie

De ExpoTruss beurswand is modern, functioneel en heel betaalbaar. Gemaakt van superlicht kunststof en zonder gereedschap op te bouwen. ExpoTruss is geheel modulair en Hierdoor kunt u zowel een prachtige beurswand als een grote modulaire stand neerzetten.

ExpoTruss beurwand  is gemaakt van lichtgewicht grijze en zeer duurzame kunststof wat deze truss systemen een chique uitstraling geeft.

ExpoTruss is geheel modulair. Hierdoor kunt u met ExpoTruss niet alleen prachtige beursstands neerzetten, maar kunnen delen van deze beursstand ook voor kleine presentaties worden gebruikt als doeltreffende en lichtgewicht beurswand. ExpoTruss truss systemen zijn leverbaar in drie uitvoeringen: ExpoTruss 10 , 15 en  20. (ExpoTruss 20 is opvouwbaar).

Opbouwservice voor uw beursstand

Beursstands van Expo Display Service zijn licht in gewicht, compact en gemakkelijk te transporeteren en snel en eenvoudig op te zetten. Toch kiezen sommige van onze klanten ervoor hun beursstand te laten opbouwen door ons serviceteam. Heeft u hier interesse in? Klik dan op opbouwservice beursstand.
 

 
 
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden