Investeer in een prachtige beursstand op de Zythos bierfestival beurs?

Het Zythos bierfestival, hét festival om heerlijke Belgische bieren te proeven. Een honderdtal bierbrouwerijen en bierfirma’s zullen hun kwalitatief bier komen voorstellen. Iedereen is welkom, vanaf 16 jaar. Voor de niet bierliefhebbers zijn er uiteraard ook niet-alcoholische dranken verkrijgbaar. Een ideaal kader om met heel de familie het Belgische ambacht van het bierbrouwen te ontdekken en te degusteren.

De brouwerijen trachten zich op het Zythos bierfestival te overtreffen. De bieren, van ‘t vat of van de fles, alcoholpercentage en soort bier zijn weergegeven zoals wij ze van de brouwers hebben doorgekregen. Soms zijn niet alle bieren permanent beschikbaar omdat het bier zo exclusief is of omdat de voorraad zo klein is.

Er zijn meer dan 500 bieren te proeven op het Zythos bierfestival.

Maar welke bieren ga je nu uitkiezen? Onze bieradviseurs kun je vinden in het midden van de zaal. Zij helpen je met plezier verder. Ze kunnen je informatie verschaffen over de brouwerijen, de bieren, de bierstijlen, hun aroma′s en smaken.

Uitpakken met een aantrekkelijke beursstand bestaande uit de meest  kwalitatieve  beursmaterialen!

In onze showroom kan je alle mogelijkheden live bezichtigen en de optimale stand voor je behoefte vastleggen. Zo ben je zeker van een goede bedrijfspresentatie wat cruciaal is voor een geslaagd event of beurs.  Welke beursstand, welke type stand en indeling heb je nodig? Bekijk hier de mogelijkheden  of bel ons op 03/385 21 96. We helpen je met plezier verder!

 

 

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden