Jouw beursstand als blikvanger op de webshop vakbeurs?

De Webshop Vakbeurs , is dé e-commerce beurs die zich richt op de online markt in heel Vlaanderen en Zuid-Nederland. Een kwalitatief hoogstaande beurs die de juiste doelgroep aanspreekt.
Bezoekers van de Webshop Vakbeurs zijn eigenaren van webwinkels, directie, managers, offline retailers, maar ook ondernemers die een webwinkel willen starten. De voordelen van internet als verkoopkanaal herkennen ze allemaal. We ontmoeten de ondernemers die willen starten met een webshop, ook ondernemers die hun online kanaal willen optimaliseren en bedrijven die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen wagen.
Webwinkeliers bezoeken de Webshop Vakbeurs om zich breed te oriënteren op alle producten en diensten. Zij hebben de behoefte aan een duidelijk overzicht en informatie en willen persoonlijk contact.
Het evenement combineert een uitgebreide beursvloer met 50 exposanten en een uitgebreid praktijkgericht lezingenprogramma waarin nationale experts hun kennis delen. Beide zijn gratis toegankelijk voor bezoekers.

Exposanten bieden producten & diensten aan op gebied van:

•    Hosting & connectiviteit
•    Marketing, analytics & data
•    Betaling, veiligheid & recht
•    Logistiek & distributie
•    E-commerce, software & ontwikkeling
•    Zoeken & vergelijken

Opvallen met een prachtige stand, op huur – of koopbasis?

Onze stand designers (link aanpassen naar website BE) maken graag een voorstel dat qua look past bij je bedrijf. Ook kijken we samen met jou of het nu interessanter is om je stand te kopen of te huren.

Welke beursstand, welke type stand en indeling heb je nodig? Bekijk hier de mogelijkheden of kom live alles bezichtigen in onze showroom te Wommelgem (Antwerpen). Welkom!

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden