Standbouw of beursstand op Second Home Expo?

Droomt u ook van een vakantiehuis waar u kunt genieten van een prachtige vakantie? Of ziet u een tweede verblijf als een prima investering met een optimaal rendement?
Een tweede verblijf kopen was nooit zo gemakkelijk! Bij Second Home Expo bent u hiervoor aan het juiste adres! Als u nu droomt van een tweede verblijf in Spanje of een gezellige chalet in Oostenrijk, wij bieden u een compleet aanbod onder één dak. Op de second Home beurs vindt u beslist wat u zoekt. Je hoeft niet te blijven dromen maar kom gewoon even langs!

Second Home Beurs is ook dé plek voor financieel, fiscaal en juridisch advies over de aankoop van een vakantiewoning. Tijdens de seminaries voorzien experts u van persoonlijk advies. Deze bieden u veel informatie over praktische zaken rondom de aanschaf en het bezit van een tweede huis.

Onze exposanten zijn makelaars en projectontwikkelaars, uit ongeveer 20 verschillende landen, ze zullen u met plezier te woord staan. Klik op de naam van een exposant als u het bedrijfsprofiel en het huidige aanbod wil bekijken.

Het imago van uw product of bedrijf voorstellen met één van onze mooiste beursstanden.

Expo Display Service helpt je graag met het zoeken naar de beste oplossing voor uw beursstand. Wij bieden u heel wat mogelijkheden aan, op maat en volgens uw wensen. De vele stand designs kunt u komen bekijken in onze showroom. Welkom!  

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden