Estetika beurs standbouwers

Trek de aandacht met een mooie beursstand op Reva!

In 1988 werd de 2-jaarlijkse informatiebeurs REVA vzw opgericht door een aantal personen, afkomstig uit bedrijven en openbare diensten, verenigingen, met als doelstelling info te verschaffen over producten en diensten voor personen met beperkingen. De vzw REVA organiseert deze beurs voor personen met een beperking, ook hun families, professionelen en vrijwilligers.

De beurs wil door haar werking een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het persoonlijk, maatschappelijk en professioneel leven van mensen met een beperking.

Reva trekt niet alleen bezoekers aan uit het ganse Vlaamse landsgedeelte, maar ook uit Wallonië en de buurlanden. Op het vlak van organisatie heeft REVA ook persoonlijke assistentie voorzien voor de gehandicapte bezoeker. Zij stelde tevens informatie in braille, doventolken en grootletterdruk ter beschikking.

Waarom je bedrijf niet in de kijker zetten met een stralende beursstand?

Expo Display Service ontwerpt creatieve design-beursstands op basis van modulaire componenten. Hierdoor investeer je maar één keer in een beursstand die zo is opgebouwd dat deze gemakkelijk is aan te passen, te vergroten en te verkleinen. En ook de full colour bedrukte doeken zijn eenvoudig en snel na te bestellen. Zo ben je flexibel en schitter je altijd met een perfecte stand.

Neem contact op met onze projectmanager voor een oriënterend gesprek of maak een afspraak en kom gewoon even langs om je wensen te bespreken en inspiratie op te doen.

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden