Estetika beurs standbouwers

Deelnemen met een beursstand aan Metpack, een goede keuze!

De METPACK beurs is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de internationale metalen verpakkingsindustrie. Vele gespecialiseerde bedrijven uit de metalen verpakkingsindustrie presenteren om de drie jaar hun innovaties op 's werelds grootste beurs te Essen. Als de onbetwiste nummer één van de industrie, demonstreert METPACK op indrukwekkende wijze het niveau van innovatie en kennis van vandaag en morgen.

Op dit moment zijn er 263 ingeschreven exposanten en bereikt Metpack een nieuw record. Tal van fabrikanten hebben hun deelname bevestigd, waaronder Arcelor Mittal, Belvac, Biagosch & Brandau,  CMC-Kuhnke, KBA-Metalprint, Lanico, Mall + Herlan, Soudronic, Stolle Machinery Company en ThyssenKrupp Rasselstein. Nieuwe bedrijven geven hun premières op de beurs zoals: CanLine Systems, Felix Böttcher, Hsuan Ann Machines, Sacmi Imola, Tosyali Toyo en Tonejet.

De METPACK standhouders komen uit meer dan 25 landen. Meer dan 80 procent is afkomstig uit het buitenland. Duurzame en kostenefficiënte oplossingen voor de productie, verfijning en recycling van metalen verpakkingen zal het aanbod dus bepalen op de beurs in 2017. De beste van de innovatieve bedrijven zal worden geëerd met de METPACK Innovation Award.

De exposantenlijst kunt u hier raadplegen: 

Opvallen met een mooie beursstand op ,Metpack!

Onze beursstand ontwerpers maken graag een voorstel dat perfect bij uw bedrijf, doelgroep en budget past. Tal van voorstellen en ideeën kan u vinden op volgende link of bel ons voor een afspraak op 03/385 21 96. We staan je graag te woord!

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden