Trek de aandacht met een prachtige beursstand op Matexpo?

 

MATEXPO is de derde grootste internationale vakbeurs van Europa voor machines & bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. MATEXPO ontvangt als gevestigde waarde meer dan 30.000 bezoekers. Het is reeds de 37e editie dit jaar.

De exposanten, ruim 350, zijn voornamelijk invoerders van machines voor bouw, burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling, milieu & reiniging, recyclage.

Wat er wordt tentoongesteld zijn de nieuwste machines, materiaal en technieken uit de bouwsector: zwaar materieel voor de wegenbouw en de burgerlijke bouwkunde, bouwvoertuigen, werfuitrustingen, steigers, hoogtewerkers, omheiningen, bouwliften, bekistingen, reinigingsmachines, bouwmaterieel, hulp- & wisselstukken, gespecialiseerde technieken, machines voor recyclage van sloopafval, goederenbehandeling.

De beurs is bedoeld voor alle professionals die werkzaam zijn in de bouwsector en industrie.

Tijdens deze speciale ontmoetingsdagen worden specifieke doelgroepen uitgenodigd, afhankelijk van het thema van die dag.

Het imago van uw product of bedrijf voorstellen met jouw op maat gemaakte beursstand.

Expo Display Service helpt je graag met het zoeken naar de beste & mooiste oplossing voor jouw beursstand. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan, helemaal op maat en volgens jouw wensen. De vele stand designs kan je live komen bekijken in onze showroom . Van harte welkom!  

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden