Jouw beursstand als blikvanger op de Florall?

FLORALL is de vakbeurs voor boomkwekerijproducten en sierplanten. Het Belgisch handels-initiatief wordt 2 keer per jaar georganiseerd en biedt een volledig overzicht van voor- en najaars assortiment sierteelt en boomkwekerijproducten. Productiebedrijven: professionele telers en verschillende toeleveranciers uit de sierteeltsector (leveranciers van potgrond, klimaatregeling, toebehoren, automatisering, besproeiing,…) stellen hier hun assortiment voor aan een internationaal publiek. Daarnaast nemen er ook heel belangrijke handels- en exportbedrijven deel aan deze FLORALL beurs, echt de moeite dus! De voorjaarsbeurs gaat steeds door begin maart. De najaarsbeurs is eind voorzien voor eind augustus.

FLORALL biedt de bezoeker wegwijs d.m.v. een snel en efficiënt overzicht van alle beschikbare partijen sierplanten en boomkwekerijproducten, ondersteund door een praktische en gratis beurscatalogus.

Deze Belgische vakbeurs werd opgericht door het AVBS (Algemeen Verbond van de Belgische Siertelers en Groenvoorzieners) en ook de KMLP (Koninklijke Maatschappij voor Landbouw en Plantkunde). Er is een ruim assortiment te zien omdat  jaarlijks meer dan 150 telers deelnemen. 

Alle professionele vakmensen uit de sierteeltsector worden op Florall verwelkomt: binnen- en buitenlandse aankopers van grootdistributie, exportbedrijven, tuincentra, siertelers, vertegenwoordigers van veilingen, toeleveranciers, tuinaanleg, openbaar groen ambtenaren,…

Voor meer info over de beurs, ga naar https://www.florall.be/nl

Modulaire beursstands, aantrekkelijk & handig in gebruik!

Op onze site vind je veel inspiratie en alle mogelijkheden om een mooie beursstand te realiseren

Zeker als je van plan bent om regelmatig deel te nemen aan beurzen of events bieden wij je interessante oplossingen. Met een effectieve modulaire stand leg je een goede basis voor een geslaagde beurs of een succesvol evenement.
Bel ons voor een gratis 3D design of voor gratis advies bij ons ter plaatse in Wommelgem.
We  zijn elke werkdag bereikbaar op het nummer 03/385 21 96.
 

Welkom!

Het Expo Display Service team.

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden