Een creatieve beursstand op de Bibac Plus beurs!

De driejaarlijkse Bibac bakkersbeurs wordt voor het eerst uitgebreid met de sector slagers en traiteurs. Daarom ook de nieuwe naam Bibac Plus. Bibac plus benadrukt hierbij haar uitbreiding.

Het doel van het evenement is een “nationale retail voedingsbeurs” waar elke professioneel alle mogelijkheden kan vinden voor de beste producten en ook diensten binnen de voedingssector. Je krijgt een duidelijk overzicht van diensten nodig voor de uitbouw en goede werking van je zaak.
Degustaties en demonstraties door alle standen heen! Een “actieve beursbeleving” is de ideale gelegenheid om je op een korte tijd volledig te informeren over alles wat jouw beroep aangaat en beter kan maken. Niet alleen contacten met leveranciers maar ook de mogelijkheid om nieuwe technieken en ontwikkelingen te bewonderen op de demo ruimtes staan op het programma.

Voor het eerst slaan de belangrijkste bezoekers federaties de handen in elkaar, Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs België doen er alles aan om u het perfecte platform te bieden voor uw beroep en uw bedrijf.

Neem hier even een kijkje en ontdek alle deelnemers van de beurs: http://www.bibacplus.be/nl/exposantenlijst/ 

Het imago van uw product of bedrijf voorstellen met een knappe beursstand.

Expo Display Service helpt je graag met het zoeken naar de beste oplossing voor jouw beursstand. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan, op maat en volgens jouw wensen. De vele stand designs kan je komen bekijken in onze showroom. Maak zeker eens een afspraak, we geven u graag advies!

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden