Trek de aandacht met uw mooie beursstand op Batibouw?

Batibouw opent in Brussels Expo voor de 58e editie haar deuren! De grootste bouw-, interieur- en renovatiebeurs in België, voor professionelen en particulieren.


Alle specialisten van alle sectoren zijn aanwezig onder één kap, onze bezoekers kunnen de nieuwste producten en diensten ontdekken. Onze bezoekers kunnen op Batibouw van alles beleven zoals:  
de kracht van verschillende douchestralen voelen, de resonantie en stevigheid van een gipsmuur testen, gevelstenen aanraken en vergelijken met andere muurbekleding, op uw blote voeten het verschil ervaren tussen parket, laminaat en andere vloerbekledingen… en natuurlijk dromen en ideeën opdoen voor de ideale toekomstige woning.
Je kan het ‘live’ komen bekijken op onze beurs, want BATIBOUW is een beleefbeurs.

Onder de speciale aandacht is er de Garden Room – een buitenkamer waar je kan genieten van alles wat ‘outdoor living’ te bieden heeft.
Bezoekers kunnen zich laten inspireren over de inrichting en afwerking van hun eigen tuin. Tuinarchitecten en -aannemers staan iedereen bij met advies in de Garden Room tijdens een groene wandeling. Dit jaar ligt de focus op stadstuinen , kindvriendelijke tuinen, outdoor culinaire hoogstandjes & beleving in het groen.
Een lijst van de aanwezigen vindt u hier:

Een professionele stand leidt tot succes !


Als stand bouwer en beursstand leverancier met ruim 30 jaar ervaring helpen we je graag met een succesvol project op de Batibouw beurs. Daarbij kun je kiezen uit standbouw op basis van huren, maar ook kunnen we je helpen bij de aanschaf van een eigen stand welke vele malen te gebruiken is.

Neem contact op met onze projectmanager voor een oriënterend gesprek of maak een afspraak en kom gewoon  even langs om je beursdeelname te bespreken en inspiratie op te doen.

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden