Beursstands

Creatieve beursstands voor grote en kleine beurzen en evenementen

Als je gepland hebt om met een beursstand deel te nemen aan beurzen heb je verschillende opties. Zo kun je eenmalig een stand laten bouwen (reguliere standbouw) maar dit betekent wel dat je de volgende beurs weer opnieuw moet beginnen en wederom (een fors) budget moet vrijmaken.

Wij gaan anders te werk. Wij ontwerpen creatieve design-beursstands op basis van modulaire componenten. Hierdoor investeer je maar één keer in een beursstand die zo is opgebouwd dat deze gemakkelijk is aan te passen, te vergroten en te verkleinen. En ook de bedrukking (full colour bedrukte doeken of panelen) is eenvoudig en snel na te bestellen. Ideaal dus als je een andere huisstijl krijgt of een nieuwe (marketing)campagne gaat promoten. 

Zo ben je flexibel en schitter je altijd met een perfecte stand. En bespaar je tevens flink op je standbouw kosten. 

Doe inspiratie op uit de vele beursstands zoals we die voor andere bedrijven al ontwierpen:

Gratis 3D design
Wij maken een ontwerp voor je volgende stand!

Kies je standgrootte:

Filter op producttype:

4 modulaire beursstand systemen
 

Wij ontwerpen je stand op basis van één van onze 4 modulaire beursstand systemen. We kiezen daarbij het systeem dat het beste past bij de uitstraling van je bedrijf en product en bij je budget. Onze modulaire stand systemen hebben als kenmerken een strakke en moderne uitstraling, herbruikbaarheid, duurzaamheid en een aantrekkelijke prijsstelling.

Je beursstand zelf opbouwen of laten opbouwen?
 

Omdat de beursstands die we ontwerpen bestaan uit modules en componenten die zonder gereedschap snel en eenvoudig zijn op te bouwen is het bovendien heel goed mogelijk om je stand zelf op te bouwen. Dit gaat snel en gemakkelijk. Hierdoor bespaar je nog eens extra omdat je geen externe standbouwer meer hoeft in te huren. Wil je dit echter niet dan kun je natuurlijk terugvallen op het standbouwteam van Expo Display Service. Zij kennen de weg in alle beurslocaties in België. En ook in het buitenland kunnen we het opbouwen van je stand verzorgen. Dit doen we ofwel met ons eigen standbouwteam of met de teams van één onze zusterbedrijven in Europa, USA, Dubai of India.

   
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden