Expo Tent Vouwtenten

Expo Tent vouwtenten en party tenten hebben zich bewezen als tijdelijke overkapping en eyecatcher op beurzen, braderieën, markten en promoties. Wij bieden je expotenten in twee kwaliteiten. Van handige low-budget party-tent voor recreatief gebruik, t/m zeer duurzame en super stabiele beurstenten en promotietenten inclusief bedrukking.

Onze Expotenten zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk op te zetten. Door de handige vouwconstructie hoef je het frame inclusief dak alleen maar uit elkaar te vouwen waarna je de telescopische poten uitschuift en met het slimme trek-pin systeem vastzet. Daarmee is de tent in 1 minuut klaar voor gebruik! We bieden je 5 verschillende expotenten in 3 categorieën; 

  • Basic LineExpo Tent Air Lite. Deze tenten zijn ideaal voor licht gebruik of recreatief gebruik. Er zijn slechts een beperkt aantal kleuren en accessoires leverbaar.
     
  • Business LineExpo Tent Air. Dit zijn de beste vouw tenten voor zakelijk en promotioneel gebruik op beurzen en events. Deze tenten kunnen geheel full colour worden bedrukt en er zijn tal van accessoires leverbaar.
GROOTSTE assortiment van
België
Veilig betalen met
SSL-verbinding

Filter op:

Prijs 0 - 1000
 — 
Filter Instellen
Alle filters herstellen
goedkope expotent
Lichtgewicht vouwtent voor evenementen en feesten
betaalbare opvouwbare party tent
Lichte opvouwbare tent voor events, braderieën en party's

Expotenten van Staal of Aluminium?

We krijgen soms de vraag; wat is nou beter, een Expotent in staal of eentje in aluminium? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Beide materialen hebben voordelen en nadelen. Staal is van zichzelf iets sterker en goedkoper dan aluminium, maar ook veel zwaarder. 

Aluminium is dus een stuk lichter in gewicht en daardoor gemakkelijker te vervoeren en op te zetten. Gebruikers geven daarom altijd de voorkeur aan aluminium vouwtenten. En bij ons zijn de aluminium tenten ook nog eens heel scherp geprijsd!

Bedrukken van Vouwtenten en Expotenten 

Onze Business Line tenten zijn geheel te bedrukken in fullcolour, zowel de dak delen als de volants. Je hebt dus alle creatieve vrijheid echt iets moois te maken van je tent! Ook de hele of halve zijwanden zijn natuurlijk volledig fullcolour te bedrukken. 

Gegarandeerde snelle levering!
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden