Beursmeubilair opvouwbaar

Op bijna alle beursstands wordt beursmeubilair gebruikt. Omdat tafels, stoelen en krukken lastig zijn te vervoeren worden deze vaak gehuurd. Met als nadelen een steeds terugkerende investering (huurprijs) en de onzekerheid van de staat waarin het meubilair zich bevindt. 

Daarom bieden wij nu opvouwbaar design meubilair aan van de Nederlandse Designers Tom Schouten en Douwe Jacobs. Deze tafels, stoelen en krukken hebben een moderne en heel bijzondere look & feel. En door het opvouwbare concept zijn ze ook nog eens gemakkelijk (plat!) te vervoeren. De stoelen zijn leverbaar in 8 moderne kleuren.  Mooi, handig en multifunctioneel dus. En ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Gebruik ze op jouw volgende beurs of event!

Meer weten? Bel ons voor een gratis folder of infopakket, of maak eens vrijblijvend een afspraak in één van onze showrooms waar we al onze standmaterialen en beursmaterialen voor je hebben opgesteld.

GROOTSTE assortiment van
België
Veilig betalen met
SSL-verbinding

Filter op:

Prijs 0 - 500
 — 
Filter Instellen
Alle filters herstellen
opvouwbare beursstoel
Opvouwbare design stoel voor beurzen en events
opvouwbare barstoel
Opvouwbare barkruk met een bijzonder design
Opvouwbare beurs tafel
Opvouwbare tafel met een bijzonder design
Opvouwbare beurs tafel groot
Opvouwbare tafel met een bijzonder design
opvouwbare beursstand tafel
Opvouwbare sta-tafel voor beurzen en events

Beursmeubilair huren of kopen?

Huren op kopen, dat is de vraag die veel exposanten zich stellen. Het voordeel van beursmeubilair kopen is natuurlijk de veel lagere kosten per beurs, het nadeel van beursmeubilair kopen is echter dat het vervoer van en naar de beurs, en daarna de opslag van het beursmeubilair vaak lastig is.

Met opvouwbare beurs meubelen is dit echter niet het geval. Want omdat je ze plat opvouwt is zowel het vervoer (van en naar de beurs) als de opslag heel gemakkelijk. Kom onze collectie beursmeubilair bekijken in één van onze showrooms!

Gegarandeerde snelle levering!
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden