Expo Flag Beachvlaggen brengen jouw product, bedrijf of winkel onder de aandacht 

Beachvlaggen zijn moderne multifunctionele communicatiemiddelen en aandachttrekkers. Je kunt ze overal inzetten en ze zorgen altijd voor extra aantrekkingskracht. Zowel binnen als buiten (outdoor). Ideaal dus op beurzen, events en bij promotionele activiteiten.

Kwaliteits beachvlaggen in 3 modellen

Zoals je van ons gewend bent leveren wij alleen kwaliteitsproducten. En dat geldt ook voor onze beachvlaggen. Mooie prints in sublimatietechniek, heldere kleuren en scherpe teksten en perfect afgewerkt. Wij gebruiken een sterke 115 grams stof die we dubbel stikken waardoor rafelen wordt tegengegaan. En uiteraard is deze stof brandveilig (B1 certificaat) waardoor ze ook op beurzen en andere indoor evenementen gebruikt kunnen worden. Bovendien zijn de vlaggen wasbaar op 30 graden.

We bieden je 3 verschillende modellen beachflags. Deze modellen leveren we in vier verschillende hoogten en met 5 verschillende soorten voeten. Zo kies je altijd de beachflag die het beste bij je past. 

Wij checken je altijd je bestanden voor het beste resultaat

Om gemakkelijk je bestand aan te leveren download je de template van de beachvlag van je keuze samen met de algemene aanleverspecificaties. Hiermee kun je eenvoudig de opmaak van je beachflag realiseren. Kom je er niet uit? Geen nood. Neem contact op met Eddy of Martijn van onze studio, zij helpen je graag verder. 

Snelle en gratis levering 

Als we je bestand binnen hebben dan checken we deze grondig op maatvoering, resolutie en kwaliteit. Zo garanderen we dat je een mooie beachvlag krijgt! Als alles goed is dan zetten we meteen de productie in werking. En een paar dagen later heb je jouw beachflags al in huis. Wij leveren gratis!

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden