Rolbanner & Bannerdisplays

Rolbanners (ook wel rollups genoemd) en andere bannerdisplays zijn handige hulpmiddelen om een boodschap of reclame-uiting onder de aandacht te brengen. Op evenementen, in winkels, showrooms en voor andere promotieactiviteiten zoals open dagen, deelname aan beurzen of congressen. 

Bannerdisplays en roll-up systemen zijn er in veel kwaliteiten en uitvoeringen. Het belangrijkste daarbij is een goede print en een paneel wat mooi "hangt" of recht staat. Een lelijke print of een slecht hangend of scheefstaand paneel doet natuurlijk enorm afbreuk aan de uitstraling daarvan. Toch zien we met regelmaat banners of roldisplays waarbij dit mis gaat. Jammer want dat is niet nodig. Wij leveren in verschillende prijsklassen, van budget tot premium, banners van een zeer goede kwaliteit. Banners waarmee je gezien wilt worden en die op professionele wijze jouw product of bedrijf in de picture zetten. Goeie prints met mooie afbeeldingen en scherpe teksten en gebruiksvriendelijke displays of rol cassettes die, ook in de budget uitvoering, lang mee gaan. Onze banners behoren gewoon tot de beste in de markt, zo onbescheiden durven we inmiddels wel te zijn.

Bij sommige van onze banners leveren we accessoires zoals een LED of halogeenlamp. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten printmaterialen die ieder een eigen uitstraling hebben. Heb je vragen? Bel ons, we helpen je graag!

GROOTSTE assortiment van
België
Veilig betalen met
SSL-verbinding

Filter op:

Prijs 0 - 500
 — 
Filter Instellen
Alle filters herstellen
Roldisplay, roll-up, rolbanner
Functionele roldisplay voor elk budget
Rolbanner Rollupfix Penta
Slechte en lelijke rolbanners beu?
Roldisplay dubbelzijdig
Moderne roldisplay met oog voor detail
rollup display outdoor
Weerbestendige rollup display voor outdoor evenementen
Zeer grote rolbanner
Zeer grote, 3 meter hoge rolbanner

Kwaliteit van onze rolbanners

Er bestaan zeer veel typen (rol)banners die tegen de meest uiteenlopende prijzen en kwaliteiten worden aangeboden. Wij hebben een selectie gemaakt in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Van een laaggeprijsde “no-nonsense” budget rolbanner, (maar wel één die vaker als 3x meer gaat…) tot en met een premium model met de best beschikbare kwaliteit en een uitzonderlijk mooi design. Lees meer over onze kwaliteit >

Gegarandeerde snelle levering!
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden