Outstanding Fabric Pro Backlit Counter

Mobiele balie met geintegreerde LED verlichting

Backlighting is hot! Door de print (op doek) van deze mobiele balie vanaf de achterkant aan te lichten ontstaat een schitterende en opvallende counter. Perfect voor beurzen, congressen en events.

Onze nieuwe Outstanding Fabric Pro Backlit Counter is de verlichte variant van de "gewone" uitvoering. In het frame van deze balie is een LED gordijn bevestigd wat zorgt voor een bijzondere uitstraling. 

De balie bestaat uit een lichtgewicht pop-up frame voorzien van aluminium profielen. In deze profielen bevestig je het bedrukte doek met een z.g. "pees". Hierdoor span je het doek aan alle 4 zijden mooi strak. Ook in de zijkanten van het frame worden bedrukte doeken gespannen. Een bovenblad maakt de balie vervolgens af.

Deze backlit balie maak je ook aan de achterkant dicht met een doek. Hierdoor krijg je de maximale lichtreflectie waardoor de print aan de voorkant prachtig van binnenuit wordt aangelicht. In de achterkant stof van de balie is een ritssluiting verwerkt waardoor je in de balie nog wat spulletjes kunt opbergen.

De balie leveren we geheel compleet in een handige roltas waardoor de balie niet alleen netjes is opgeborgen maar ook gemakkelijk is te vervoeren.

Wij bedrukken de stof van deze balie in een sublimatie techniek wat garant staat voor het beste eindresultaat. Mooie kleuren, scherpe teksten en heldere afbeeldingen. De stof zelf is brandvertragend (B1 certificaat).

Onze Outstanding Fabric Pro Backlit Counter kan perfect gebruikt worden met onze Outstanding Fabric Pro beurswanden of één van onze andere beurswanden.

meer informatie
Outstanding Fabric Pro Backlit counter
Outstanding Fabric Pro Backlit counter
 
Outstanding-Fabric-Pro-Backlit-counter-backside
 
€ 695,00

Specificaties

  • Afmeting:100x100x38cm (HxBxD)
  • Gewicht:13 kilo
  • Transport:Transporttas
  • Opbouwtijd:5 minuten
meer informatie

Voordelen

  • Van binnenuit verlicht
  • Snel op te bouwen
  • Incl. transporttas
  • Licht in gewicht

Standaard leveromvang

Complete balie incl. LED gordijn met trafo, bedrukte doeken (voorkant en zijkanten), bovenblad wit, achterkantdoek met rits en transporttas

Kies hier je productuitvoering

Kies hier je accessoires en opties

Kies je levertijd (standaard of spoed)

(5 - 8 werkdagen)
bestanden moeten binnen zijn voor 12.00 uur.
+ € 0,00
(2 - 4 werkdagen)
bestanden moeten binnen zijn voor 12.00 uur.
+ € 150,00

Gerelateerde producten

Prijsoverzicht
In winkelwagen
Veilig betalen met
SSL-verbinding
Gegarandeerde snelle levering!
meer reviews
vragen?
Bel ons!
03-385 21 96
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden