Beursbalie & Mobiele balie

Een mooie beursbalie of mobiele balie trekt de aandacht op beurzen en bij presentaties en demonstraties. Daarnaast zijn ze heel praktisch om spullen uit het zicht van beursbezoekers in op te bergen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat er een prachtige print op je balie komt in lijn met de rest van je (beurs) presentatie. Zodat je beursbalie of mobiele balie écht iets toevoegt aan je uitstraling.

Mobiele balies zijn handig in het gebruik en gemakkelijk mee te nemen in een bijgeleverde transporttas of rolkoffer. We bieden je uit het ruimste assortiment van België beursbalies in vele vormen, maten en uitvoeringen. Van low budget tot heel chique.

Alle balies zijn voorzien van één of twee tussenschappen of bladen voor het opbergen van spullen en we bieden je in ons programma ook enkele afsluitbare balies. Je kunt het ontwerp van je balie zelf aanleveren of door onze ontwerpers laten maken. Als je balie een onderdeel van een beursstand is dan zullen we het design van je stand ook in de balie verwerken. Zodat je balie één geheel met je stand vormt.

Je kunt al onze balies meteen online bestellen. Wil je onze beursbalies, mobiele balies en promotiebalies liever eerst "live' bekijken en proberen? Kom dan kijken in één van onze showrooms waar ze voor je staan opgesteld.

GROOTSTE assortiment van
België
Veilig betalen met
SSL-verbinding

Filter op:

Prijs 0 - 2000
 — 
Filter Instellen
Alle filters herstellen
demonstratiebalie of promotiebalie
Lichtgewicht, kunststof balie voor demonstraties en promotie
lichtgewicht balie
Lichtgewicht opvouwbare balie met bedrukking op stof
scherp geprijsde balie of counter
Gunstig geprijsde ovale, stabiele counter
Mobiel bar flux
Mooie en praktische mobiele bar of balie
aluminium balie uitklapbaar
Expo Alu Counter
Lichtgewicht pop-up balie met peesdoek
Lichtgewicht pop-up balie met peesdoek
mobiele balie beursbalie
In een handomdraai een mooie presentatie balie
lichtgewicht opvouwbare balie
Lichtgewicht opvouwbare balie
Pop-up Counter
Lichtgewicht pop-up counter voor beurzen en promoties
Balie met geintegreerde LED verlichting
Mobiele balie met geintegreerde LED verlichting
Prachtige lichtgewicht beursbalie
Mobiele balie en transportkoffer voor beurzen en evenementen
Highline Counter balie, beursbalie, presentatiebalie, demonstratiebalie
Mobiele beursbalie met een luxe uitstraling
Prachtige lichtgewicht beursbalie
Mobiele balie en transportkoffer voor beurzen en evenementen

Heb je een ontwerp / design nodig voor jouw balie? Onze ontwerpers helpen je graag met het realiseren van een geslaagd design voor je beursbalie of mobiele balie. Daarbij letten we op zaken als huisstijl, doelgroep, aantrekkingskracht en communicatie. Neem voor een ontwerp op maat contact op met één van onze designers.

Balies in aluminium of kunststof met bladen van gelamineerd MDF

Onze mobiele balies en beursbalies zijn gemaakt van verschillende materialen. Om ze licht in gewicht te houden (transportgemak) hebben de meeste balies een frame van aluminium. De bladen zijn gemaakt van spaanplaat of MDF met een z.g.n. HPL (High Pressure Laminate) zodat deze niet alleen duurzaam zijn maar ook gemakkelijk zijn schoon te houden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de presentatie van levensmiddelen, maar ook het serveren koffie of snacks.

Transport in koffer, rolkoffer of transporttas

Omdat onze balies voornamelijk ontworpen zijn als mobiele balie, dus bedoeld om gemakkelijk mee te nemen naar presentaties, beurzen, promoties en evenementen, leveren we bij alle balies een (rol)koffer of tas waar deze in getransporteerd en na gebruik ik opgeslagen kan worden. Deze tas of koffer dient tevens ter bescherming van de balie tijdens transport of opslag.

Rechte, gebogen, ronde of halfronde balies

Afhankelijk van het gewenste design of de uitstraling bieden we binnen ons assortiment balies in rechte of gebogen uitvoeringen. Rechte en meer hoekige balies passen heel goed binnen bijvoorbeeld een beursstand met rechte, strakke of hoekige vormen. Balies met een gebogen voorkant of ronde balies passen daarentegen goed in stands en omgevingen met een meer organische uitstraling. Maar behalve de omgeving waar de balie gepresenteerd wordt kan ook het product of het ontwerp en design van de balie bepalen welke balie het meest geschikt is. Wil je meer weten over welke balie het meest geschikt is voor jouw merk of product? In onze showrooms staan de verschillende balies opgesteld om te bekijken en te testen. 

Gegarandeerde snelle levering!
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden